EIBER BIER

DE BIEREN VAN EIBER

Goede doordrinkers, vol smaak.

Klik op het bier voor meer info

HOF BLOND 6.4%

Een blond bier van hoge gisting. Hof Blond heeft een fruitig aroma, een licht bittere aanzet en een aangename zoete afdronk. Dit bier is gebrouwen met drie verschillende soorten hop; Saaz, Hercules en Cascade.
Bestel online

DE BARON 6.8%

Een ode aan baron Hendrik Hop, de grondlegger van het Haagsche Hopje. Het bier is geïnspireerd op de ingrediënten van dit snoepje. Een donker bier gebrouwen met in Den Haag gebrande koffie van Roast Factory.
Bestel online

ZEER HOPPIG BIER 6.5%

Een Double IPA met de kenmerkende hoparoma's van citrus en zwarte bes en een flinke bitterheid. De letters staan tevens als verwijzing naar de Zuid-Hollandse Bierbrouwerij in Den Haag. Van 1881-1974 één van de grootste brouwerijen van Nederland.
Bestel online

ACHTER DE DUINEN 4.5%

Deze American Wheat Ale is in tegenstelling tot traditionele witbieren steviger en hoppiger van smaak. De verschillende hoppen in het bier zorgen voor een lichte bitterheid en aroma's van citrus en tropisch fruit.
Bestel online

WESTKUST 3.7%

Geen strijd tussen bierstijlen East Coast of West Coast, hier kiezen we Westkust! Stevig in hoppen, maar mooi in balans door een licht fruitige afdronk. Gemaakt met liefde voor de kust. Westkust.
Bestel online

HOF BLOND 6.4%

Fruitig aroma, licht bittere aanzet en een aangename zoete afdronk. Gebrouwen met drie verschillende soorten hop; Saaz, Hercules en Cascade.
Bestel online

DE BARON 6.8%

Een ode aan baron Hendrik Hop, de grondlegger van het Haagsche Hopje. Een donker bier gebrouwen met lokaal gebrande koffie van Roast Factory.
Bestel online

ZEER HOPPIG BIER 6.5%

Double IPA met hoparoma's van citrus en zwarte bes & flink bitter. De naam verwijst naar de Haagse Zuid-Hollandse Bierbrouwerij (ZHB), vroeger 1 van de grootste brouwerijen.
Bestel online

ACHTER DE DUINEN 4.5%

American Wheat Ale, een steviger en hoppiger witbier. De verschillende hoppen in het bier zorgen voor een lichte bitterheid en aroma's van citrus en tropisch fruit.
Bestel online

WESTKUST 3.7%

Stevig in hoppen, maar mooi in balans door een licht fruitige afdronk. Gemaakt met liefde voor de kust. Westkust.
Bestel online

ONZE BIEREN

Klik op het bier voor meer info

HAAGS BIER.
EIBER BIER.

In onze brouwerij brouwen wij onze vijf basisbieren Hof Blond, De Baron, Zeer Hoppig Bier, Achter de duinen en Westkust. Deze bieren brouwen wij het gehele jaar door. Bij Eiber streven we naar goede basisbieren, lekkere doordrinkers, maar wel vol smaak. 

Daarnaast brouwen wij geregeld een exclusief bier, passend bij het seizoen, waarbij wordt geëxperimenteerd met lokale ingrediënten en verrassende combinaties.

PROEF DEN HAAG
De stad Den Haag is de grootste inspiratiebron voor de bieren van Eiber. Wij gebruiken graag lokale ingrediënten, werken samen met Haagse ondernemers en vertellen verhalen van de stad met onze bieren. 

Benieuwd naar onze specials? 

SPECIALS

Seizoensbieren, specials & lokale samenwerkingen

kleintje-eiber-geboortebier

KLEINTJE EIBER 7%

Iets moois te vieren?

Met dit bier wordt het een extra mooi feestje! Dit bier hebben wij voor het eerst in 2020 gebrouwen als geboortebier ter ere van de geboorte van onze dochter, maar kan natuurlijk voor meer feestelijkheden worden ingezet!

Kleintje Eiber is een Brut IPA met karakteristieken van champagne: droog, hoog in koolzuur en een extreem hoog proostgehalte. Exclusief verkrijgbaar op 75 cl fles, om samen te proosten. 

Kraamcadeau nodig of iets anders speciaals te vieren?
Dit bier maakt jullie feest compleet. 

Winterbaron-eiber-bier-5

WINTERBARON 2023 editie

Terug van weggeweest: WINTERBARON! Dit keer een vernieuwd recept van deze verwinterde versie van De Baron. Het originele donkere bier, geïnspireerd op het Haagse hopje, krijgt door de toevoeging van bruine rum, speculaaskruiden én cacaoschillen een vollere smaak en een warm mondgevoel, speciaal voor de koude dagen. De cacaoschillen zijn een restproduct van De Haagsche Cacaofabriek, wat dit bier weer een mooie Haagse samenwerking maakt! Een vol, donker bier van 10%.

1x per jaar beschikbaar, op = op

VENIJN 7.5%

Een special met de HAAGSE STADSWIJNGAARD.

‘Bier na wijn geeft venijn, wijn na bier geeft plezier’. Een uitspraak waarin de combinatie van deze twee wordt betwist. Maar deze special bewijst het tegendeel! De pulp van de druivenoogst van de Haagse Stadswijngaard is toegevoegd aan het bierbrouwsel. Hierdoor krijgt het bier niet alleen een mooie rode kleur, maar ook een friszure afdronk. Verder heeft deze The Hague Grape Ale door het gebruik van champagne gist een droog karakter en is hij licht bitter van smaak.

VENIJN EDITIE 2023 NU BEPERKT BESCHIKBAAR! 

veen-zand-eiber-bier

ZAND & VEEN - DUO PACK

De stad als inspiratie. Zand en veen zijn typische Haagse begrippen die verwijzen naar de ondergrond waarop de stad is gebouwd, maar die ook de tegenstelling tussen rijk en arm bepaalde in de 19e eeuw. Dwars door de stad zorgde de Laan van Meerdervoort voor een scheidslijn tussen zand en veen en dus ook tussen arm en rijk. De elite op het zand, de arbeiders op het veen. Statige panden tegenover volksbuurten. Hagenaren tegenover Hagenezen. Met dit bierduo komen zand en veen weer samen.

Verkrijgbaar in exclusieve geschenkverpakking met Eiber glas

ZAND 5%

Elitair blond bier. Dit bier is wat milder en drinkt goed weg. Verwijzend naar de zandgrond, waar een deel van Den Haag op is gebouwd, is aan dit bier typisch ‘Haags fruit’ toegevoegd, namelijk rozenbottel. Een frisse rozenbottel coulis is aan het einde van het brouwproces toegevoegd, wat zorgt voor een lichtzure en fruitige smaak.

VEEN 5%

Veen is een arbeiders blond, gebrouwen met rookmout. Hierdoor krijgt het bier een licht rokerige smaak en geur. Daarnaast zijn er in whisky getrokken eikenhouten snippers toegevoegd tijdens het brouwproces. Deze snippers komen van het restproduct van NL Parket.  De houtsnippers geven balans aan het bier, naast de rokerigheid. Veen is echt een bier voor de liefhebbers en de smaakpapillen worden uitgedaagd. Een mooie tegenhanger naast Zand.

WAAR KAN JIJ EIBER SCOREN?

BESTEL EIBER BIER ONLINE

Eiber Bier bezorgt ook thuis!
Bestel Eiber via onze webshop. Leuk als cadeau, of natuurlijk gewoon voor jezelf. 

PROEF DEN HAAG.