EIBER BIER

BIERPROEVERIJ DEN HAAG

Laat je verrassen door de wereld van bier

BIERPROEVERIJ BIJ EIBER | DEN HAAG

'Iets wat wij nog bij geen andere brouwerij ervaren hebben!'

Eiber Bier verzorgt graag een bierproeverij om je een inkijk te geven in de wereld van bier. Tijdens de proeverij leer je op een andere manier naar bier te kijken.

Van graankorrel tot kroonkurk
Tijdens de bierproeverij vertellen wij jou álles over het proces: Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat jij een lekker biertje kan opentrekken? Je gaat het bier bekijken, ruiken én natuurlijk proeven zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. 

BIER PROEVEN TUSSEN DE KETELS.

Bier proeven terwijl je tussen de ketels staat! Wij bevinden ons op de 6e etage in het pand van The New Farm op de Televisiestraat 2F. Vanaf hier geniet je naast de bieren ook van het prachtige uitzicht over onze stad! 

Inclusief rondleiding door de BROUWERIJ

Wat anderen zeggen over de bierproeverij bij Eiber Bier

BIERPROEVERIJ
KIES JOUW OPTIE

Reserveer jouw plek voor de bierproeverij op vrijdag (alleen of met een groep) óf boek een aparte bierproeverij voor groepen vanaf 6 personen.

OPEN BIERPROEVERIJ

Sluit aan bij de bierproeverij op beschikbare tijden en data! Vanaf 1 persoon
19
50
Per persoon
 • 4 proefglazen bier
 • Uitgebreide uitleg over bier
 • Rondleiding door de brouwerij
 • Duur: 1 uur
 • Te boeken vanaf 1 persoon
 • Beschikbare data vind je via het ticket in shop

GROEP OP AANVRAAG

Bierproeverij voor groepen vanaf 6 personen
25
-
Per persoon
 • 6 proefglazen bier
 • Uitgebreide uitleg over bier
 • Rondleiding door de brouwerij
 • Duur: 1,5 uur
 • Groepen vanaf 6 personen
 • Datum in overleg

EXTRA OPTIES

vrijmibo @ haags hoog

Elke laatste vrijdag van de maand is er in de kas boven de bierbrouwerij een gezellige vrijdagmiddagborrel! Na de bierproeverij nog gezellig blijven hangen voor een drankje en hapje? Kies dan voor de Open Bierproeverij op de laatste vrijdag van de maand. 

BEDRIJFSUITJE

Een bierproeverij als ontspannen onderdeel van jullie bedrijfsuitje. Vraag naar de mogelijkheden en dan maken we een op maat gemaakte bierproeverij voor jullie.

Neem contact op >

eiber-bier-bierproeverij-den-haag (2)

BOOTTOCHT

Ahoy! Grote groep van 20 personen of meer? Dan kan je kiezen voor een bierproeverij op de rondvaartboot van The Hague Boat. Vaar tijdens een 1,5 uur durende boottocht door de grachten van Den Haag.
Let op: Kleinere groep? Alleen mogelijk voor prijs vanaf 20 personen.

€ 40,- p.p. incl bierproeverij | afhankelijk van beschikbaarheid van de boot.

vrijmibo @haagshoog

Elke laatste vrijdag van de maand is er boven de brouwerij de gezellige VrijMiBo bij Haags Hoog, in de kas. Boek je op die dag  dus een proeverij, kan je direct blijven hangen voor een pizza en nog meer biertjes! www.haagshoog.nl

Gratis toegang

eiber-bier-bierproeverij-den-haag (2)

BEDRIJFSUITJE

Een bierproeverij als ontspannen onderdeel van jullie bedrijfsuitje. Dat verzorgen wij graag! Vraag naar de mogelijkheden en dan maken we een op maat gemaakte bierproeverij voor jullie.

Neem contact op >

BOOTTOCHT

Ahoy! Grote groep van 20 personen of meer? Dan kan je kiezen voor een bierproeverij op de rondvaartboot van The Hague Boat. Vaar tijdens een 1,5 uur durende boottocht door de grachten van Den Haag. 
Kleinere groep? Dan betaal je voor 20 personen. 

€ 40,- p.p. incl bierproeverij | afhankelijk van beschikbaarheid.

VEELGESTELDE VRAGEN
BIERPROEVERIJ

 Uiteraard vertellen we niet welke bieren we precies gaan proeven, dat hoor en proef je natuurlijk allemaal tijdens de bierproeverij. Maar we houden het in ieder geval lokaal en je proeft alleen bieren die bij de Eiber Bier brouwerij zijn gebrouwen. 

In de brouwerij van Eiber Bier! We bevinden ons in het pand The New Farm op de zesde en hoogste etage van het gebouw! Het adres van de bierbrouwerij: Televisiestraat 2F, Den Haag.

Open bierproeverij: Ongeveer 1 uur. 
Losse bierproeverij voor groepen: 1,5 uur. 

Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen! 

Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van Eiber en dit verschilt per week. Neem contact op met ons om te overleggen voor een datum. 
Of sluit aan bij de OPEN bierproeverij op een select aantal dagen. Tickets en data hiervoor vind je in de shop. 

Adres: Televisiestraat 2F, Den Haag. Wanneer je voor de deur staat, bel naar ‘606’ bij de deur en neem de lift naar de 6e etage.

OV: Tram 9 en 16 stoppen bijna voor de deur! Halte Dynamostraat.

Parkeren: Je kan parkeren op de parkeerplaats voor het gebouw (The New Farm). Betaald parkeren vanaf 18:00.  

Ja! Dat kan. Hiervoor hebben we speciaal een paar dagen geselecteerd, zodat je niet altijd met een groep van zes personen hoeft te komen. Ben je benieuwd welke dagen dat zijn? Kijk naar het ticket in de shop!

BIERPROEVERIJ GROEP
VANAF 6 PERSONEN

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende aanvraag te doen voor een bierproeverij voor een groep van minimaal 6 personen om te kijken of de datum nog beschikbaar is. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op.