EIBER BIER

HAAGS BIER KERSTPAKKET

Op zoek naar een echt Haags kerstpakket om iemand mee blij te maken? Je kan je weer aanmelden voor het jaarlijkse kerstpakket bij Eiber Bier! 

Wij stellen op basis van jouw wensen en budget een leuk bier kerstpakket samen! 

'Een leuk én lekker kerstpakket!'
- Anne

KLEIN OF GROOT BEDRIJF?

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor 10 mensen of juist 100 mensen? In de loop van de jaren hebben we allerlei soorten bedrijven kunnen helpen aan een leuk samengesteld kerstpakket met onze bieren. Op basis van jouw wensen en budget kijken we wat mogelijk is. 

WAT ZIT ER IN HET KERSTPAKKET?

De basis van het kerstpakket is het door ons in Den Haag gebrouwen bier: Eiber Bier. Maar wij werken samen met veel andere lokale ondernemers, zodat we – indien wenselijk – jouw pakket kunnen uitbreiden. Denk aan lokaal gebrande koffie, Haagse chocolade of onze eigen bierkaas- of worst. 

WIJ STELLEN JOUW PAKKET SAMEN!

Aan de hand van het budget en de wensen gaan wij aan de slag met de kerstpakketten. Deze stellen wij voor je samen zodat jij weer mensen blij kan maken met een uniek, Haags bierpakket.  

ONS HAAGSE BIER

Sixpack-Eiber-Bier

EIBER BIER

Eiber Bier is een Haags biermerk en wij maken alle bieren in onze eigen brouwerij. Deze brouwerij is gevestigd op een hele unieke locatie in Den Haag, met een prachtig uitzicht over de stad. In het verzamelgebouw The New Farm bevinden zich meerdere lokale ondernemers en hier werken we graag mee samen. Eiber Bier richt zich op de lokale markt en ook persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Daarom denken we graag met jullie mee over een leuk en passend bierpakket voor kerst! 

OVER ONZE BIEREN

De bieren die we bij Eiber Bier brouwen zijn vol smaak, maar goed doordrinkbaar. Elk bier heeft wel een connectie met Den Haag, door de naamkeuze of het gebruikte ingrediënt bij het brouwen. Zo brouwen wij al jaren een bier De Baron, geïnspireerd op het Haagse Hopje, met lokaal gebrande koffie van Roast Factory. Deze koffiebranderij bevindt zich ook in The New Farm en hierdoor wordt het bier nóg lokaler! 

VEELGESTELDE VRAGEN
EIBER BIER KERSTPAKKET

Nee, de kerstpakketten zijn bedoeld voor iedereen die een ander een leuk pakket wil geven! Of je nou een bedankje wil geven aan jouw werknemers voor hun inzet of aan vrienden omdat je ze zo leuk vindt, we hebben geen minimum orderaantal! Grote of kleine bedrijven, we hebben ze afgelopen jaren allemaal geholpen aan een mooi kerstpakket.

Nee, we hebben pakketten gemaakt van 10,- per persoon tot 100,- per persoon. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we kijken hoe we de pakketten het beste kunnen samenstellen.

Wij zijn natuurlijk een bierbrouwerij, dus wij stellen dan ook heel graag een leuk bierpakket voor je samen. Hoeveel bieren dit zijn, is afhankelijk van de wensen en het budget. Mocht je ook iets anders willen toevoegen aan de bieren, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij werken graag samen met lokale ondernemers.

Zo gauw mogelijk! Zodat wij op tijd zijn om alle orders voor jullie te maken. Neem contact op via onderstaand formulier en dan kijken we of we jullie kunnen helpen.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook de verzending van pakketten naar huisadressen verzorgen. Onze voorkeur gaat echter uit naar het zelf komen ophalen en uitdelen, ook omdat het pakket vaak kwetsbaar is voor vervoer met postorderbedrijven. Uiteraard kan dit in overleg. 

Neem contact op via onderstaand formulier en wees zo uitgebreid mogelijk qua wensen en budget. Dan proberen we een passend voorstel te maken. 

Mochten wij een persoonlijk briefje bij het kerstpakket moeten doen of een bepaalde flyer, dan zorgen jullie daarvoor en voegen wij dit uiteraard toe aan het pakket!

Neem contact op via Jasper: info@eiberbier.nl

Interesse in het pakket? Vul onderstaand formulier in

PROOST! Op een mooie kerst